Blog

5 langsomme til udbrændthed

Psykisk sygdom og udbrændthed rammer flere og flere yngre. Her er nogle tips og øvelser, du kan udføre, som i flere studier har vist, de har en positiv effekt på udbrændthed, søvnproblemer, stress og angst.

Læs mere

5 hurtige tips til at reducere angst

"Det første du skal gøre, når du bliver urolig, er at trække vejret," siger Tom Corboy, direktør for OCD Center i Los Angeles, USA. Vi giver dig fire yderligere tips til at reducere angst.

Læs mere

5 hurtige til at styrke dine lunger

Et almindeligt symptom på Covid-19 infektion er, at åndedrættet påvirkes, da virus gerne angriber luftveje og lunger. Undersøgelser viser, at åndedrætstræning både styrker og renser lungerne uanset om du er helt sund, har eller har haft Covid-19, så er det godt at ånde dybt ind og helt ud. Åndedrættet er rettet mod at give kroppen ilt, men hvert åndedrag træner og strækker også mellemgulvet og musklerne mellem ribbenene. "Hvis lungefunktionen bliver nedsat, er det ekstra vigtigt at have en veltrænet åndedrætsmuskulatur" siger Leif Bjermer, professor i hjerte- og lungesygdomme ved Lunds Universitet.

Læs mere

Jeg har Covid-19

"Efter 3 uger er jeg fuldstændig restitueret bortset fra en smule træthed, der kommer og går. Nu håber jeg, at jeg har antistoffer og er en wonderwoman.."

Læs mere

5 Hurtige Energi Givende Tips

Salg og antal af energidrikke stiger i raket fart som følge af vores stræben efter mere energi og overskud. Hvile er en vigtig del af ligningen, når der drejer sig om energi, da det er i hvilende tilstand vi restituerer, genoplader og får energi. I yogisk perspektiv kan energi ligge som skjulte depoter i kroppen, som vi kan frigive gennem forskellige yogaøvelser. Det skaber en følelse af overskud, fokus og energi. Kroppen har brug for regelmæssig pleje. Yoga og meditation er en måde at gøre det på.

Læs mere

Hjerte- og lungepatienter får hjælp af MediYoga.

Foråret 2013 startede Ellen med at prøve MediYoga på Glittreklinikken. En gruppe patienter fik tilbud om at deltage i 1 yogatime om ugen. I den første gruppe ønskede 13 af 14 patienter at deltage. På spørgsmål om hvor nyttig de oplevede tilbuddet på en skala fra 1-10, var snittet på 8.

Læs mere

Tabt forbindelse