MediYoga Pustens Magi

Videregående kurs for diplomerte MediYogainstruktører.

Velkommen til kurs i Pustens Magi

Utdanning foregår online 2021. Vil du lære mer om vår magiske pust? Hvert åndetak du tar påvirker hvordan du har det. 

Pust er et kraftfullt verktøy og gjennom å tilegne deg mer kunnskap om pustens enorme betydning for alle aspekter i vår helse, vil du øke din forståelse, bli mer motivert for å jobbe videre med din egen pust og du vil bli bedre på å formidle videre til andre

Du får nye erfaringer, tips og verktøy, som vil hjelpe deg og dine kunder til å få tilgang til pustens ressurser og dermed også få mer ut av MediYoga. Pusten er ofte den aktiviteten vi tenker minst på, da den går av seg selv, men som betyr mest for vår psykiske og fysiske helse. Pusten påvirker hvordan du har det, din helse, din søvnkvalitet, energinivå, stressnivå, dine følelser, forbrenningen din, immunforsvaret og huden din. Pusten er helt gratis, du kan gjøre det hvor og når som helst og det har ingen bivirkninger.

Å hjelpe et annet menneske å finne sin pust er en av de fineste gaver du kan gi. 

 

Mål for kurset

Dypere teoretisk kunnskap om pusten, både fra vestlig medisinsk og yogisk perspektiv.

Når og hvorfor du bruker ulike puste teknikker

Hvordan du kan bruke pust på ulike helsetilstander

Hvordan pusten kan brukes som en regulator i det autonome nervesystemet. 

Tre helt nye yogaprogram med fokus på pust og kunnskap om de øvelser som inngår.

Økt innsikt i din egen pust og hva du trenger å jobbe videre med.

Verktøy og teknikker med mål om at du skal få større forståelse av hvordan du kan lese dine kunders pust og gi de verktøy for å forbedre sitt puste mønster.

Hvilke faktorer som kan hindre den frie pusten og praksisen av forskjellige pusteteknikker. 

 

Lærere:

Kjerstin Engø Pronzato, MediYoga-terapeut, sangpedagog, operasanger, sykepleier
og instruktør i bevisst pust.

Kristin Fjeldstad, MediYoga-terapeut, fysioterapeut og instruktør i bevisst pust.

 

Begge har et stort engasjement for pusten og lang erfaring fra klinisk arbeid med pust. Med ulik fagbakgrunn, kundegruppe og ulike erfaringer har de utforsket dette emnet videre sammen, lært enda mer og gleder sig til å dele kunnskapen videre med deg.


Praktisk info:

Kursmateriell:

  • Håndbok, Pustens magi
  • MediYoga Play 4 mån. Verdi 356 NOK. Streaming av alle yogaprogram inkl. de tre nye pusteprogrammen.
  • Diplom (krever godkjent tilstedeværelse)

 

Pris:

3950 NOK inkl. en stor håndbok som du kan bruke som oppslagsverk i ditt videre arbeid.

Depositum på kr 2000,- gjelder som påmelding. Faktura sendes på mail.

Påmeldingen er bindende. Hele kursavgiften må være betalt før kursstart. Det innebærer at med mindre vi har en annen deltaker som kan ta din plass, er du forpliktet til å betale

 

Hvem kan søke?

Diplomert MediYogainstruktører. Etter gjennomført kurs tildeles du et diplom fra MediYoga International. For å bli diplomert må du ha vært fullt tilstede på begge kursdagene. Det innebærer blant annet å komme tidsnok og bli til kursdagene er ferdig. Det er ingen skriftlig eksamen på dette kurset

 

Hvem er kursholderne

Kjerstin: MediYoga terapeut, sykepleier, operasanger og instruktør i bevisst pust. Har undervist i sangteknikk for sangere og sang for å fremme helse i over 35 år. I den sammenheng har hun samlet kunnskap og erfaring fra ulike retninger og metoder. Blant annet har hun fordypet seg i kroppsholdning, pusteteknikker og lydens vibrasjon og virkning. Hun har også høyskoleutdanning i veiledning og coaching. Sangere oppsøker Kjerstin for å utvikle stemmen og for å fremme bedre helse gjennom sang og pust. I tillegg til individuelle kunder, har Kjerstin ukentlige grupper i MediYoga, sangundervisning og puste kurs.

 

Kristin: MediYoga terapeut, fysioterapeut og instruktør i bevisst pust. Har jobbet mange år med langvarig smerte, psykisk helse og ulike stress og utmattelse lidelser. Hun har videreutdannelse i kognitiv terapi. De siste årene har også Kristin jobbet med astma og andre lunge lidelser og bruker MediYoga og pust som daglig verktøy i sin praksis. I tillegg til individuelle konsultasjoner, har Kristin ukentlig grupper i MediYoga, pust og stressmestring. Hun jobber på et tverrfaglig medisinsk senter som leverer ulike tjenester til private kunder og bedrifter. Hun ser at det blir stadig mer etterspørsel etter hennes kunnskap.

 

Sted

  • There are no course dates

Hjælp / Spørgsmål

Vi er her for dig! Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål:

 

[icon name=”external-link-square” class=”” unprefixed_class=””] Kundeservice

Medicinske krav

Dette kursus er for sundhedspersonale og andre, der har grundlæggende kendskab til anatomi og fysiologi, svarende til minimum 100 timer.

Uddannelses krav

En videreuddannelse kræver, at du har gennemført det kompetencegivende kursus. Sædvanligvis vil det være ”MediYoga-Instruktør Level 1”.

Retreat

MediYoga samarbejder med Villa Dorothea Retreat. Et yogaretreat er en rejse, der giver minder og erfaringer for livet, og som bidrager til både glæde og personlig udvikling.

Med medicinske krav

Uden medicinske krav

Tabt forbindelse